JULEFROKOST 2018 FRA 26/10

JULEBORDET MED SIN PYNT, VENTER PÅ I FÅR BEGYNDT
ALDRIG HAR DET VÆRET SÅ KØNT, ALDRIG HAR DET SMAGT SÅ KØNT

allerede nu har vi mange bookinger
så vi anbefaler man booker i god tid
nedenfor kan man se vores forslag til en unik julefrokost
vi tager forbehold for enkelte råvarerændringer

 

VED MINDRE END 8 PERSONER ANBEFALER VI JYTTE MORS FROKOSTBORD

DRIKKE AD LIBITUM INDEHOLDER FADØL, VINE & SODAVAND & ER GÆLDENDE I TRE TIMER

 

 

JULEPAKKE 1 KR. 249,- (KUN FROKOST)
INKL. DRIKKE AD LIBITUM KR. 549,-

FRA 8 TIL 50 PERSONER (EGET LOKALE MIN 16 PERSONER)

 

VORES MARINERET SILD
smilende æg / skalotteløg / masser af karse

VORES KARRYMARINERET SILD
karrysalat / knuste æg / zittauerløg

BRØD FRA EGET SURDEJS BAGERI
byens bedste rugbrød / hjemmekærnet smør

TARTELET MED AND
confit de canard / svampe a la creme / tyttebær

”FLÆSKESTEG”
meget mør nakke af gris / flæskesvær / rødkål

GRØNKÅLSSALAT
granatæbler / mormordressing

RISALAMANDE
ris / vanilje / mandler / kirsebær

 

TILKØB FISKEFILET & HÅNDPILLEDE REJER KR. 69,-

 

 

JULEPAKKE 2 KR. 329,-

INKL. DRIKKE AD LIBITUM KR. 629,-

FRA 8 TIL 50 PERSONER (EGET LOKALE MIN 16 PERSONER)

 

VORES MARINERET SILD
smilende æg / skalotteløg / masser af karse

VORES KARRYMARINERET SILD
karrysalat / knuste æg / zittauerløg

GRAVAD LAKS
vinterens salater / peberrod / rævesauce / rugbrødsflager

JYTTEMORS VILDE LEVERPOSTEJ
krondyr / rødbeder / svampe / bacon / agurkesalat

BRØD FRA EGET SURDEJS BAGERI
byens bedste rugbrød / lyst brød / hjemmekærnet smør

TARTELET MED AND
confit de canard / svampe a la creme / tyttebær

”FLÆSKESTEG”
meget mør nakke af gris / flæskesvær / rødkål / sovs

JULEMEDISTER STEGT I KANELSMØR
stuvet kål / sennep

GRØNKÅLSSALAT
granatæbler / mormordressing

RISALAMANDE
ris / vanilje / mandler / kirsebær

 

TILKØB FISKEFILET & HÅNDPILLEDE REJER KR. 69,-

 

 

JULEPAKKE 3 KR. 449,-

INKL. DRIKKE AD LIBITUM KR. 749,-

FRA 8 TIL 50 PERSONER (EGET LOKALE MIN. 16 PERSONER)

 

VORES MARINERET SILD
smilende æg / skal

otteløg / masser af karse

VORES KARRYMARINERET SILD
karrysalat / knuste æg / zittauerløg

VORES KRYDDERMARINERET SILD
æbler / rødløg / fennikel / estragon

GRAVAD LAKS
vinterens salater / peberrod / rævesauce / rugbrødsflager

FISKEFILET & HÅNDPILLEDE REJER
remoulade / pebermayonnaise / citron / dild

JYTTEMORS VILDE LEVERPOSTEJ
krondyr / rødbeder / svampe / bacon / agurkesalat

BRØD FRA EGET SURDEJS BAGERI
byens bedste rugbrød / lyst brød / hjemmekærnet smør

TARTELET MED AND
confit de canard / svampe a la creme / tyttebær

”FLÆSKESTEG”
meget mør nakke af gris / flæskesvær / rødkål

JULEMEDISTER STEGT I KANELSMØR
stuvet kål / sennep

GRØNKÅLSSALAT
granatæbler / mormordressing

OSTE FRA ARLA UNIKA
gl. knas / høgelundgaard blåskimmel / behørigt tilbehør

RISALAMANDE
ris / vanilje / mandler / kirsebær