ARRANGEMENTER 2019

på denne side vil vi løbende offentliggøre arrangementer
på nuværende tidspunkt er vi allerede klar med dinnerdays
der er desuden planer om en-to beermakers night
et mad & portvins arrangement samt mortens aften
datoer offentliggøres snarest

 

DINNERDAYS 8.-16. FEBRUAR

i forbindelse med vinterferien er vi med i dinnerdays
hos os bliver der ingen stress – tværtimod
vi har kun et seat så i skal ikke skynde jer igennem de 3 retter
i kan blot læne jer tilbage & nyde livet
måske endda udvide de 3 retter til 4, 5, eller 6 retter

DINNERDAYS SKAL BOOKES VIA DETTE LINK

VESTERGADE 51 – DINNERDAYS

 

MenuEN

 

MASSER AF ROGN
stenbiderrogn, silderogn & ørredrogn
fuldfed creme fraiche & smørstegt v51 toast
skalotteløg, citron & purløg

 

”BØF” A LA CREME
meget mør okse i egen sauce svampe a la creme & tyttebær
beder & persille
cremet vintermos

 

PÆRE BELLA HELENA
pocherede pærer i poire williams
dehydreret chokoladekage med varme krydderier
karamel & chokoladesovs
creme chantilly med masser af vanilje

 

3 RETTER KR. 210,-

 

OPGRADER TIL 4, 5 ELLER 6 RETTER 
4 RETTER KR. 275,-
5 RETTER KR. 340,-
6 RETTER KR. 405,-

 

DE EKSTRA RETTER: VÆLGES PÅ DAGEN 

NB: Da der er tale om delemad så skal der vægles SAMME retter til hele bordet.

 

FÆRØSK LAKS
koldrøget færøsk laks & smørstegt v51 toast flødestuvet spinat, sennep & dild

TÆRTELET MED HØNS I ASPARGES
confiteret kylling i asparges veloute fattigmands asparges, løg & persille

OSTEBRÆT
3 gode oste fra arla unika med behørigt tilbehør

 

 

TILKØB AF DRIKKE: VÆLGES PÅ DAGEN  

ØLMENU PR. GLAS KR. 45,-

VINMENU PR. GLAS FRA KR. 65,-/85,-

COCKTAILS PR. STK. KR. 65,-