aften fra kL. 17.00-??

 

A LA CARTE

*TIL DEN LILLE SULT ELLER SOM FORRET

 

*CAVIAR & ROGN KR. 105,-
baerii caviar / 2 x dansk rogn / fuldfed cremefraiche / “brændt” citron / løg / purløg
hertil anbefaler vi V51 snaps med dild & citron
*EN REJEMAD KR. 115,- BAERII CAVIAR +KR. 50,-
håndpillede rejer / peberemulsion/ citron / æggecreme / karse
hertil anbefaler vi V51 snaps med dild & citron
*V51 OKSETATAR A LA BEARNAISE KR. 105,-
estragon / cognac / tomat / løg / kartoffelchips
hertil anbefaler vi V51 snaps med skovmærke
*TATAR I TÆRTE KR. 105,-
rødbeder / kapers / løg / æggeblomme / cognac / peberrod
hertil anbefaler vi V51 snaps med peberrod & calvados
*TARTELET MED KYLLING KR. 95,-/3 STK. (500g) KR. 195,-
som høns i asparges / fattigmandsasparges / løg / persille
hertil anbefaler vi V51 snaps med skovmærke
*TARTELET MED BØNNERUP FISK KR. 125,- /KR. 195,-
pocheret bønnerup fisk / hummer stuvet spinat / håndpillede rejer / citrus / dild
hertil anbefaler vi V51 snaps med dild & citron
EN KLASSISK PARISERBØF (150g) KR. 125,-/(300g) KR. 175,-
medium stegt hakkebøf / beder / kapers / løg / cognac / æggeblommesauce
hertil anbefaler vi en kold bajer & et godt glas portvin
EN KLASSISK PARISERBØF TATAR KR. 175,-
200g lynstegt tatar / beder / kapers / løg / cognac / æggeblommesauce
hertil anbefaler vi en kold bajer & et godt glas portvin
V51 BØFSANDWICH KR. 145,- BØF TATAR +KR. 35,- 
medium stegt hakkebøf / oksekæber & beder i sauce / trøffel remoulade / svampe / løg
hertil anbefaler vi en kold bajer & et godt glas portvin
V51 STEGT FLÆSK AD LIBITUM KR. 195,-
to slags flæsk / persille stuvede kartofler / beder
hertil anbefaler vi V51 snaps med rosmarin & kommen
SKIPPERLABSKOVS AD LIBITUM KR. 145,-
oksekæber / kartoffel / brunet smør / beder / purløg
hertil anbefaler vi V51 snaps med slåen
BØF (225 G ENTRECOTÉ) MED LØG & TRØFFEL KR. 275,-
masser af løg / sauce der smager / kartoffel / tyttebær /persille
hertil anbefaler vi V51 snaps med slåen
V51 STJERNESKUD KR. 195,- RØGET LAKS +KR. 35,-
2 x bønnerup fisk / håndpillede rejer / baerii caviar / 2 x dansk rogn / årstidens grønt & urter
hertil anbefaler vi V51 snaps med dild & citron

 

 

SMØRREBRØDSMÅLTIDET

3 SERVERINGER EFTER KØKKENETS VALG KR. 245,-
INKL. ØL & PORTVIN KR. 395,-

 

 

MORMORS AFTENSMÅLTID

DET KLASSISKE DANSKE MORMORKØKKEN ER DELEMAD
7/13 retter i 4/5 serveringer KR. 295,-/495,-
se det aktuelle aftensmåltid her

 

 

OSTE & SØDT

 

“EN OSTEMAD” KR. 65,-
gl. knas / creme fraiche / smørstegt rugbrød / whiskyflamberede svesker & valnødder
hertil anbefaler vi økologisk dansk mjöd fra dnb eller V51 snaps med svesker & rosiner
OSTEBRÆT 4 STK. KR. 95,-
gode oste fra arla unika / behørigt tilbehør
hertil anbefaler vi et glas tør hvid port til de hvide oste & en tawny port til de røde & blå oste
GL. DAWS ÆBLE KAGE KR. 65,-
æbler fra karensminde / créme chantilly / knas / portvin
hertil anbefaler vi et godt glas ruby port
MORFAR SVENDS PANDEKAGER KR. 85,-
serveres med flamberede pærer a la belle helena
hertil anbefaler vi et godt glas lbv portvin
SØDT FRA MORMOR JYTTES KAGEDÅSE KR. 35,-
hertil anbefaler vi en god kop kaffe & en lille avec fra a.h. riise

 

 

TIL DE SMÅ(under 14 år)

 

MAX’S FISKEFILET KR. 75,-
rugbrød / agurk / remoulade
MATHILDE’S TARTELET KR. 75,-
helt klassisk & børnevenlig
ANTON’S ”STJERNESKUD” KR. 85,-
toast / fiskefilet / rejer / agurk / mayonnaise
MORFAR SVENDS PANDEKAGER KR. 75,-
flødeis / syltetøj