TARTELET TIRSDAG ER TILBAGE FRA UGE 43 MEN….

en fast servering i jytte mors frokostborde da jeg var barn var tarteletten
vi hylder den hver tirsdag & tilbyde altid 8 forskellige slags

 

…..TARTELET DAYS I hele efterårsferien

vi elsker virkelig tarteletter
derfor er der tartelet tirsdag i hele efterårsferien
samme koncept som tartelet tirsdag
fra fredag den 12/10 til søndag den 21/10 (dog ikke mandag & tirsdag)

 

TARTELETTERNE

vores tarteletter er store, meget store & med masser af smag & gode råvarer

 

TARTELET MENU
køkkenet sammensætter hver tirsdag en tarteletmenu bestående af 3/4 tarteletter

3 RETTER KR. 200,-
INKL. ØLMENU, VAND & LIDT PORTVIN KR. 400,-

4 RETTER KR. 250,-
INKL. ØLMENU, VAND & LIDT PORTVIN KR. 500,-

 

TARTELET MED FÆRØSK LAKS KR. 100,-
en slags grønlangkål  / citrus / dild

TARTELET MED VESTERHAVSFISK KR. 100,-
hummerstuvet spinat / håndpillede rejer /  masser af dild

TARTELET MED V51 OKSETATAR KR. 100,-
estragon / cognac / tomat

TARTELET MED KYLLING KR. 100,-
asparges veloté / syltede hvide asparges

TARTELET MED AND KR. 100,-
svampe a la creme / confit de canard / tyttebær

TARTELET MED STEGT FLÆSK KR. 100,-
persillesov / sprøde kartofler / rødbede

UGENS TARTELET KR. 100,-
alt efter vind, vejr & kokkens temperament

TARTELET MED OST KR. 65,-
gl. knas / whiskey flamberede svesker & nødder / creme fraiche / peber

TARTELET MED GL. DAWS ÆBLEKAGE KR. 65,-
creme chantilly / æbler fra karensminde / ruby port