JYTTE MORS “FROKOST”BORD 

SKAL VÆLGES AF HELE BORDET
en hyldest til min mormor – hende der startede det hele
hendes “frokost”bord handler om de gode råvarer
traditioner, håndværk & velsmag
det har skabt & skaber stadig minder
for store & for små

OBS Ved højtider tilbydes sæsonaktuelle unikke frokostbord

 

TILKØB AF DRIKKEVARER AD LIBITUM PR. TIME KR. 95,-
fadøl / sodavand / vand m/u brus

 

DET LILLE FROKOSTBORD KR. 295,-

 

1. SERVERING

 

V51 MARINEREDE SILD
toner af lakrids / æbler fra karensminde / vagtelæg / fennikeltoppe

LUNE STEGTE SENNEPSSILD
skidne æg / syltede sennepskorn / løg / brøndkarse

 

2. SERVERING

 

BØNNERUP FISK
remoulade / fennikel i hyldeblomst / “brændt” citron / spansk kørvel

 

3. SERVERING

 

MORMOR JYTTES LEVERPOSTEJ
svampe / rødbeder / bacon / drueagurk / purløg

TARTELET MED KYLLING
som høns i asparges / fattigmandsasparges / løg / persille

 

 

4. SERVERING

 

GL. DAWS ÆBLE KAGE
æbler fra karensminde / créme chantilly / knas & portvin

 

 

DET STORE FROKOSTBORD KR. 395,-

 

 

1. SERVERING

 

V51 MARINEREDE SILD
toner af lakrids / æbler fra karensminde / syltet æggeblomme / fennikeltoppe

V51 KARRY SILD
asier / kapers / karryemulsion / løg / karse

LUNE STEGTE SENNEPSSILD
skidne æg / syltet sennepkorn / løg / brøndkarse

 

2. SERVERING

 

SKÆRISING FRA DJURSLAND
remoulade / fennikel i hyldeblomst / “brændt” citron / spansk kørvel

KOLDRØGET FÆRØSK LAKS
stuvet spinat / citron / malt / dild

 

3. SERVERING

 

MORMOR JYTTES LEVERPOSTEJ
svampe / rødbeder / bacon / agurkesalat / purløg

TARTELET MED KYLLING
som høns i asparges / fattigmandsasparges / løg / persille

 

4. SERVERING

 

“EN OSTEMAD”
gl. knas / fuldfed creme fraiche / smørstegt v51 rugbrød / whiskyflamberede svesker & valnødder

 

 

5. SERVERING

 

GL. DAWS ÆBLE KAGE
æbler fra karensminde / créme chantilly / knas & portvin