AFTEN

et måltid er noget vi deler
noget der opfylder et behov
det skal ikke blot mætte maven
det skal også mætte sindet
enkelt / unikt / enestående

 

bestillinger på over 7 gæster skal bestille én samlet menu
her anbefaler vi altid et aften måltid
det er ikke muligt for gæsterne at bestille individuelt på dagen
vi retter selvfølgelig gerne til efter ønsker & særlige behov
det er ikke muligt at få delt regningen

 

 

LIDT GODT AT STARTE MED

DANSKE BOBLER & ØSTERS ELLER GRIS KR. 129,-
V51 GIN COCKTAIL & ØSTERS ELLER GRIS KR. 119,-
PORT TONIC & ØSTERS ELLER GRIS KR. 99,-
KLOSTERBRYG & ØSTERS ELLER GRIS KR. 69,-

 

 

ET AFTENSMÅLTID

SKAL VÆLGES AF HELE BORDET
en 3-retters sæsonaktuelmenu sammensat af køkkenet
man spare min. 20%
SE DET AKTUELLE MÅLTID

 

 

FORRETTER

kan du ikke vælge!!!
så tag to eller tre & drop hovedretten/desserten

 

LAKSETATAR KR. 99,-
gravet laks / radiser / peberrod

V51 OKSETATAR KR. 99,-
rørt tatar a la bearnaise

HVIDE ASPARGES & KOLDRØGET LAKS KR. 109,-
ramsløg / hyldeblomst / toast melba

REJECOCKTAIL KR. 109,-
1000 øers dressing / ”kaviar” / agurk / hvide asparges

STENBIDERROGN KR. 109,-
toast / créme fraiche 48% / skalotteløg / purløg

EN REJEMAD KR. 119,-
toast / mayonnaise / peber / citron

ASPARGES SUPPE & SKALDYR KR. 109,-
krebs & krabbe / hvide asparges / toast melba / dild

 

 

HOVEDRETTER

der serveres nye kartofler a part til alle hovedretter

 

STEGT FLÆSK X 2 KR. 169,-
persillesovs, kartofler & rødbede

GRYDESTEGT KYLLING DANOISE KR. 209,-
agurkesalat / rabarber / kartofler 2018 / skysauce

HELSTEGT SLETHVAR (MIN. 2 PER.) KR. 249,-
grønne asparges / dild / kartofler 2018 / smørsovs

BØF BEARNAISE KR. 279,-
rib eye / fennikel & grønne sager / estragon

 

 

V51 KLASSIKERE

en hyldest til det danske mormorkøkken
sæsonaktuelle danske råvarer behandlet med respekt

 

TARTELET MED KYLLING KR. 149,-
asparges veloute / hvide asparges / fuglegræs

TARTELET MED KALVEFRIKASSÉ KR. 149,-
kalv på mange måder / grønne sager / rysteribs

TARTELET MED LAM I DILD & REJER KR. 149,-
veloute sauce / grønne sager / ramsløg

EN KLASSISK PARISERBØF KR. 129,-/169,-
med hele gøgemøget

EN KLASSISK PARISERBØF A LA TATAR KR. 179,-
lynstegt oksetatar på toast med hele gøgemøget

EN FLAMBERET PARISERBØF KR. 189-
0tunge / blå ost / grønne sager / portvinssauce / peber

 

 

BØRNEMENU

anton, max & mathilde har sammensat menuen
de er mindst ligeså kræsne som andre 9, 7 & 3 årige
retterne serveres således at børnene selv kan samle dem

 

FRITERET FISKEFILET KR. 79,-
remoulade / citron / rugbrød

EN REJEMAD KR. 79,-
toast / agurk / citron / mayonnaise

KOLDRØGET LAKS KR. 79,-
toast / agurk / dild

TATARTELET KR. 79,-
kylling i egen sauce

ET ”STJERNESKUD” KR. 99,-
toast / fiskefilet / rejer / 1000 øers dressing

PANDEKAGE MED IS KR. 59,-

 

 

OSTE, KAFFE & LIDT TIL DEN SØDE TAND

danske dessertklassiker der smager

 

OSTEANRETNING KR. 109,-
4 gode oste fra arla unika / behørigt tilbehør

KAFFE/TE KR. 49,-
lidt sødt fra mormor jyttes kagedåse

ØLLEBRØD, RØDGRØD & FLØDE KR. 59,-
de to helt store klassiker i samme servering

MORFAR SVENDS FLAMBEREDE PANDEKAGER KR. 89,-
rabarber på mange måder/ flødeparfait / makroner

CITRONFROMAGE KR. 79,-
marengs / vanilje / citronknas

IRISH COFEE KR. 79,-
lidt sødt fra mormor jyttes kagedåse